Sådan bliver du klar til at indberette

Følg disse trin for at blive klar til at indberette via NemRefusion.

 • Brug dit NemID eller bestil en NemID medarbejdersignatur

  Virksomhedsejere, der ejer en enkeltmandsvirksomhed eller har tegnet et iværksætterselskab, anpartsselskab, aktieselskab eller anden virksomhedsform, kan bruge deres private NemID til at logge på NemRefusion.

   

  Hvis andre end virksomhedsejeren skal indberette for virksomheden, skal de anvende en NemID medarbejdersignatur. Er du i tvivl, om du kan bruge dit private NemID eller du skal bestille en NemID medarbejdersignatur? Så læs mere her

   

  Bestil medarbejdersignatur

 • Hvis du benytter NemID medarbejdersignatur, skal du have rettigheder til NemRefusion

  Hvis du benytter dit private NemID kan du gå videre til step 3. Hvis du benytter NemID medarbejdersignatur, skal du have rettighed til at anmode om refusion. Det er virksomhedens NemLogin-administrator, som tildeler rettigheder.

  Tildeling af rettigheder sker via NemLog-in/Brugeradministration på virk.dk

  Der er tre former for rettigheder:

  1. "Ret til at anmode om refusion" (Anvendes hvis man skal kunne søges om refusion for syge- eller barseldagpenge)
  2. "Ret til at anmode om løn og fleks" (Anvendes hvis man skal søge om refusion for løntilskud og/eller fleksjob)
  3. "Ret til at se udbetalingsspecifikationer" (Rettighed til de medarbejdere, som alene skal se udbetalingsspecifikationer, men som ikke skal anmode om refusion.)

  Du kan finde yderligere hjælp på Virk.

  Hvis du har brug for hjælp til generelle og tekniske spørgsmål om selve indberetningsløsningen, kan du kontakte NemRefusion Support

 • Gå til virk.dk og log på

  Så er du klar til at indberette!

  Gå til virk.dk og vælg "NemRefusion – sygedagpenge" eller "NemRefusion - barselsdagpenge", eller klik på knappen herunder.

  GÅ TIL INDBERETNING

 • Lær NemRefusion bedre at kende via demoløsningen

  Har du behov for at afprøve forskellige scenarier i NemRefusion uden at sende en formel indberetning, har vi stillet et fiktivt NemRefusion univers til rådighed. Demoløsningen har samme design og indeholder en del af de samme features som den kørende NemRefusion løsning. Her har du mulighed for at lave en fiktiv indberetning, så du kan blive bedre rustet, når du skal i gang med at bruge den rigtige selvbetjeningsløsning.

  PRØV NEMREFUSION DEMOLØSNING